Frédéric Helsen en partner Wendy baten sinds kort in het oude postgebouw van Kasterlee het nieuwe restaurant Helsen uit.Wanneer je in de Pastorijstraat 29 binnenstapt, ervaar je meteen de nobele stijl en de perfecte inkleding van het restaurant.[b]Hedendaagse Franse keuken, vlotte service. 

Zaakvoerder chef kok Frédéric Helsen: 'Helsen presenteert de hedendaagse Franse keuken met een persoonlijke Kempense toets. Ik ben pas tevreden als de klant 200% content is. We gebruiken enkel dagverse ingrediënten. Iedereen is bij ons welkom, zakenmensen of families. Je kan à la carte dineren of je kiest een uitgelezen menu.

Telkens krijg je een vlotte bediening'.[b]Ervaring gecombineerd met een eerlijke keuken.  Frédéric heeft zijn sporen verdiend in o.a. de Blauwe Regen (Olen), Link21 (Herentals) en 't Zilte (Mol).Helsen neemt van 11 tot 21 november deel aan de Week van de Smaak. 

Geselecteerde gerechten

Restaurant Helsen biedt een selectie van gastronomische gerechten o.a. terinne van ganzelever, Zeeuwse mossel met King carb, langoustine, wilde eend, dorade Royal. Een 3-gangen degustatiemenu kost €39, een 2-gangen lunchmenu €29.